Nova snimka premijerke Marin na kojoj pleše s finskom rock-zvijezdom

20.08.2022.

14:31

Autor: T.V./HRT/Hina

Finska premijerka Sanna Marin

Finska premijerka Sanna Marin

Foto: Roni Rekomaa / REUTERS

Rasprava o plesanju i pjevanju finske premijerke Sanne Marin na privatnim zabavama ne prestaje zaokupljati ljudske umove, osobito s obzirom na to da su se pojavile nove snimke na kojima se vidi kako u jednom klubu u Helsinkiju pleše s finskim pjevačem Olavijem Uusivirtom.

Marin (36) je suočena sa sve češćim kritikama javnosti otkako je u četvrtak objavljena snimka na kojoj se vidi kako pleše s poznatim domaćim influencerima i umjetnicima u privatnome stanu, prije odlaska u još dva bara.

U najnovijem videu Marin je snimljena dok pleše s Uusivirtom (39), a oboje se povremeno dodiruju ramenima i bokovima.

Glazbenik se nakratko naginje naprijed kao da joj želi nešto šapnuti na uho ili je, kako pišu premijerkini kritičari, želi poljubiti u vrat.

Na konferenciji za novinare održanoj u petak, finska premijerka je rekla da se ne sjeća da ju je muškarac s kojim je plesala poljubio u vrat. Kazala je da je i sama pogledala videosnimku i da izgleda kao da joj Uusivirta nešto govori.

- Da, istina je, udana sam žena, no mislim da su to stvari koje se tiču moga privatnog života i ne kanim ih detaljnije komentirati. Usput, mislim da se u tom videu ne događa ništa neprimjereno, rekla je Marin.

Snimku je u petak komentirao i Uusivirta.

- Puno je nagađanja javnosti o prirodi odnosa između mene i premijerke Sanne Marin. Mogu samo reći ono što je istina: mi smo prijatelji i među nama se nije dogodilo ništa neprimjereno, napisao je na Instagramu.

Nakon objave prve videosnimke, Marin je kazala da se u petak podvrgnula testu na droge, nakon što su neki finski novinari pisali kako su čuli komentare o postojanju droga na zabavama.

Snimke i fotografije žestoko su podijelile naciju i pokrenule raspravu o istupima premijerke Marin u javnosti.

U vrijeme kada je videosnimka nastala, ona se upravo vratila s odmora, piše novinska agencija STT te dodaje kako "to znači da nije bilo osobe koja bi je zamijenila i preuzela njezine dužnosti".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!