Predsjednik Milanović na sajmu Modular Homes Expo

04.05.2023.

12:45

Autor: Hina/HRT/R.S.

Milanović na otvorenju sajma Modular Homes Expo

Milanović na otvorenju sajma Modular Homes Expo

Foto: Davorin Visnjic / PIXSELL

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je na otvorenju sajma Modular Homes Expo, izložbe montažnih i modularnih kuća koja se održava u Areni Zagreb.


Predsjednik Milanović rekao je kako podržava održavanje sajma te izrazio zadovoljstvo što su na sajmu dominantno zastupljeni hrvatski proizvođači.

- To znači da je to industrija koja postoji. Ne mogu reći da se tek počinje razvijati, jer je tvrtka DIP Delnice i ranije gradila kuće i to uopće nije bilo loše, rekao je Milanović, prenosi se u priopćenju njegova ureda.

Osim predsjednika Milanovića na svečanosti otvorenja sajma obratili su se zamjenik gradonačelnika Grada Zagreba Luka Korlaet i državni tajnik u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Željko Uhlir.

Nakon svečanog otvorenja predsjednik Milanović obišao je sajam na kojem su se, po prvi puta u Europi, okupili najbolji proizvođači montažnih i modularnih kuća radi povezivanja, razmjene ideja i predstavljanja najnovijih proizvoda potencijalnim kupcima i entuzijastima za montažne kuće.

Uz predsjednika Milanovića bio je posebni savjetnik predsjednika za ekonomiju Velibor Mačkić.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!