12:45 / 30.10.2020.

Autor: Dnevnik/IMS/P.F/HRT

Vlada zadovoljna dogovorom Megglea i Fortenova grupe

-

-

Foto: - / -

Dogovorom Megglea i Fortenova grupe, kojim će se održati proizvodnja mlijeka na istoku Hrvatske i zadržati veći dio radnika u Vladi su zadovoljni.
U Vladi su zadovoljni dogovorom Megglea i Fortenova grupe, kojim će se održati proizvodnja mlijeka na istoku Hrvatske i zadržati veći dio radnika. Moglo se to čuti nakon sastanka između predstavnika Vlade i Fortenova grupe.

- Iskoristit ću priliku i reći da je to autonomna odluka i rezultat poslovnih pregovora dva poslovna subjekta, ali će Vlada nastaviti raditi na osiguravanju poslovnih uvjeta i smanjivanju administrativnih barijera koje će omogućiti i ostanak investitora i razvoj prerađivačke industrije, rekla je ministrica poljoprivrede Marija Vučković.

➡️  Fortenova kupuje Meggle
➡️ Belje preuzima osječki Meggle?
➡️ Nada za radnike Megglea, traži se partner

- Belje je u Hrvatskoj veliki proizvođač mlijeka i mliječnih proizvoda prije svega kroz svoj ABC brand. Postignutim dogovorom s Meggleom omogućit ćemo proširenje lepeze proizvoda ABC branda i drago nam je da smo na taj način održali proizvodnju za veliki broj naših kooperanata, rekao je glavni izvršni direktor Fortenova grupe Fabris Peruško.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!