16:25 / 27.04.2021.

Autor: I.Z./HRT/Hina

Bjelovarsko-bilogorska županija: Pri vrhu smo po procijepljenosti stanovništva

default error photo

Bjelovarsko-bilogorska županija trenutno je pri vrhu po procijepljenosti stanovništva, a uskoro će biti procijepljene sve osobe starije od 65 godine koje su željele primiti cjepivo, izvijestili su danas iz te županije.

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije i ovoga tjedna nastavlja se s cijepljenjem protiv koronavirusa po punktovima prema listi prioriteta Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a osim u Bjelovaru, građani imaju mogućnost cijepiti se i u Čazmi.

Cijepljenje u Bjelovaru organizirano je sutra, 28. travnja, u Dvorani europskih prvaka te da je pozvano 510 osoba. U Čazmi će se protiv koronavirusa moći cijepiti u četvrtak, 29. travnja, u školsko-sportskoj dvorani OŠ Čazma, također 510 osoba.

- Ovoga trenutka Bjelovarsko-bilogorska županija pri vrhu je po procijepljenosti stanovništva, a ovako ubrzanim cijepljenjem uskoro će biti procijepljene sve osobe starije od 65 godine koje su željele primiti cjepivo, istaknuli su.

Cijepljenje protiv Covida-19 po punktovima nastavit će se i dalje u gradovima Bjelovarsko-bilogorske županije iz koje su pozvali građane da iskoriste mogućnost cijepljenja kada budu pozvani.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!