08:20 / 31.05.2021.

Autor: HRT/Hina/D.D.

Boban: Ostvario sam povijesni rezultat

Boban: Ostvario sam povijesni rezultat

Boban: Ostvario sam povijesni rezultat

Foto: Ivo Cagalj / PIXSELL

Kandidat HDZ-a za župana Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban kazao je da je ostvario povijesni rezultat s oko 60 posto potpore glasača koji su izašli na izbore.

- Na temelju gotovo 96 posto prebrojanih glasova mogu reći da je ostvaren povijesni rezultat u našoj županiji, jer je prvi puta jedan kandidat dobio 60 posto potpore glasača, rekao je novinarima Boban, koji je i u proteklom četverogodišnjem mandatu bio župan.

Dodao je kako je prema tim podacima on od protukandidata Ostojića za župana splitsko-dalmatinskog dobio gotovo 30.000 glasova više.

- Hvala mojem protukandidatu Ostojiću na korektnoj i fer borbi u drugom krugu, istaknuo je Boban. Dodao je kako će on biti župan i onim građanima koji su glasovali za njegova protukandidata.

Boban je također čestitao svim načelnicima općina i gradonačelnicima u Splitsko-dalmatinskoj županiji koji su izabrani na te dužnosti na ovim lokalnim izborima, rekavši da će sa svima surađivati na dobrobit svih građana Splitsko-dalmatinsko županije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!