Boris Milošević pozitivan na koronavirus

24.04.2021.

21:15

Autor: HRT

Boris Milošević

Boris Milošević

Foto: Ivica Galovic / PIXSELL

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević tijekom jutra imao je blažu temperaturu i druge simptome bolesti COVID-19 te se odlučio testirati na prisutnost koronavirusa. Nalaz je pozitivan, priopćeno je iz Banskih dvora.

Potpredsjednik Vlade Milošević osjeća se dobro te ima blaže simptome bolesti. Ostat će u izolaciji i obavljati svoje dužnosti od kuće te će slijediti sve upute liječnika i epidemiologa.

Milošević primio dvije doze Pfizera

- S obzirom na to da se Boris Milošević, kao i drugi članovi Vlade, prethodno cijepio protiv bolesti COVID-19, naglašavamo kako je poznato da nijedno od cjepiva ne štiti 100% od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti COVID-19, te je u vrlo rijetkim i malobrojnim slučajevima utvrđena prisutnost COVID-a i kod ljudi koji su već primili cjepivo, poručuju iz Vlade.

- To ne umanjuje povjerenje i važnost cijepljenja kao ključnog alata u borbi protiv pandemije koronavirusa, uzimajući u obzir da sva odobrena cjepiva na temelju mišljenja EMA-e i struke štite od težih oblika i ishoda bolesti, stoji u priopćenju glasnogovornika Vlade Marka Milića.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!