19:49 / 10.06.2021.

Autor: Dnevnik/IMS/HRT

Jakšić o SDP-u: Predugo se bavimo kadroviranjem i uhljebljivanjem

Mišel Jakšić

Mišel Jakšić

Foto: Dnevnik / HRT

Glavni odbor SDP-a sastaje se za dva dana, a treba donijeti odluku o raspuštanju zagrebačke i slavonskobrodske organizacije te smjeni vodstva međimurskog ogranka. Protivnici vrha SDP-a u tome vide pokušaj "čistke" i potez koji bi mogao dovesti do raskola stranke, dok zagovornici te ideje tvrde da je to prigoda za novi početak. Prijepore vezane za zagrebačku organizaciju komentirao je član Glavnog odbora SDP-a Mišel Jakšić.

- Ovo je jedna teška situacija koja se provlači u SDP-u zadnjih 15- ak godina, još od vremena kada je Milan Bandić otišao iz zagrebačkog SDP-a, pa su se nastavili sukobi i to moram reći, u zagrebačkom SDP-u predugo traje. Predugo se bavimo kadroviranjem i uhljebljivanjem te tko će ući u zagrebačku skupštinu. Nismo ponudili građanima u zadnjim godinama racionalne politike zbog kojih bi glasali za nas, rekao je Mišel Jakšić, SDP


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!