13:22 / 30.03.2021.

Autor: Hina/HRT/D.S.

Do 30. 4. besplatan prijevoz vlakom stanovnicima SMŽ-a

Putnički vlak Hrvatskih željeznica

Putnički vlak Hrvatskih željeznica

Foto: Robert Anic / PIXSELL

Iz HŽ-a Putničkog prijevoza priopćili su da do 30. travnja nastavljaju osiguravati besplatan prijevoz vlakom stanovnicima pogođenim potresom na području Sisačko-moslavačke županije, volonterima Hrvatskog Crvenog križa, članovima Stožera civilne zaštite i HGSS-a te predstavnicima ostalih službi koje sudjeluju u pružanju pomoći i sanaciji šteta. 

Stanovnici pogođeni potresom na području Sisačko-moslavačke županije ostvaruju pravo na besplatan prijevoz vlakom na svim relacijama unutar Hrvatske, a karta će im biti izdana na temelju osobnih dokumenata kojima dokazuju mjesto prebivališta na području pogođenom potresom.


Volonteri Hrvatskog Crvenog križa, članovi Stožera civilne zaštite i HGSS-a te predstavnici ostalih službi koje sudjeluju u pružanju pomoći i sanaciji šteta imaju pravo na besplatan prijevoz prema Sisačko-moslavačkoj županiji i iz nje, a karta će im biti izdana na temelju službenih iskaznica.


Stanovnici i pripadnici navedenih službi karte mogu preuzeti na blagajnama ili u vlaku, navodi se u priopćenju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!