18:39 / 16.01.2021.

Autor: Dnevnik/IMS/I.Z./HRT

Glina: Nastava na daljinu počinje 25. siječnja

-

-

Foto: - / -

Ana Rastovski rekla je kako misli da je nastava na daljinu trenutno jedini ispravan način školovanja djece, jer se roditelji bolje i nisu spremni na odvajanje.
Živjeti s posljedicama razornog potresa stanovnici Banovine morat će još mjesecima. HRT-ova reporterka Jelena Bokun nalazi se u Glini. Kazala je za Dnevnik HTV-a kako su stanovnici Gline prošli mnogo toga, ali da se život mora vratiti u normalu. Poručila je da će nastava na daljinu u Glini početi 25. siječnja.

➡️ Fuchs u Dnevniku: Moguća odgoda nastave i nakon 14 dana za Sisačko-moslavačku županiju

➡️ Posljedice potresa - najnovije informacije


➡️ Vlada u ponedjeljak o otpisu troškova za energiju stradalima u potresu

Učenica trećeg razreda Osnovne škole Nola Rastovski kazala je kako joj jako nedostaju prijatelji i druženja s njima. Dodala je da bi se vratila u školu jer joj nedostaje i učenje.

Njezina majka Ana Rastovski rekla je kako misli da je nastava na daljinu trenutno jedini ispravan način školovanja djece, jer se roditelji bolje i nisu spremni na odvajanje od djece.

Nola je istaknula kako se ona ne boji ići u školu, jer su u njoj učiteljice, te bi se osjećala sigurno. Ana Rastovski dodala je da je njezina obitelj tri dana spavala u automobilu te jednu večer u šatoru dok statičari nisi obavili pregled. Nakon toga vratili su se u svoj dom. Rekla je da Nola ima osigurane udžbenike za nastavu, ali nije sigurna što će biti s pristupom internetu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!