21:45 / 04.08.2020.

Autor: B.A./HRT

Gotovina o Miloševićevu dolasku: To je dobro, bit ćemo svi zajedno

-

-

Foto: - / -

Nevina žrtva nema narodnost, vjeroispovijest ili boju kože, rekao je Gotovina o odlasku Tome Medveda u Grubore.
Umirovljeni general Ante Gotovina večeras je na prijemu za ratne zapovjednike u Kninu komentirao dolazak potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića, pripadnika srpske manjine, na obilježavanje obljetnice Oluje.- On je član Vlade, on je potpredsjednik Vlade i dolazi u funkciji potpredsjednika Vlade. To je dobro! Bit ćemo svi zajedno, tu smo, rekao je Gotovina u izjavi za novinare.

Granić: Dolazak Miloševića je potez snažne države

Na pitanje o odlasku ministra branitelja Tome Medveda u Grubore, gdje su ubijeni srpski civili, odgovorio je: "Zašto ne?"

- Nevina žrtva nema narodnost, vjeroispovijest ili boju kože, rekao je Gotovina, a na pitanje o tome kad je saznao za zločin u Gruborima odgovorio je da to nije njegov, već posao onih koji se time bave - MUP-a i krim službe.

Rekao je da je odluka predsjednika Zorana Milanovića o odlikovanju umirovljenih generala HV-a te četiri gardijske brigade HVO-a odlična i da stavlja stvari na svoje mjesto.

- Povijest uvijek mora biti na svom mjestu, poručio je Gotovina.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!