14:48 / 24.07.2020.

Autor: Regionalni dnevnik/IMS/HRT

Gradonačelnik bez imovinske kartice

Foto: ilustracija, Dusko Jaramaz/PIXSELL

Foto: ilustracija, Dusko Jaramaz/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Na sjednici Gradskog vijeća Benkovca oporba je postavila niz pitanja gradonačelniku Tomislavu Buliću.
Na sjednici Gradskog vijeća Benkovca oporbeni su vijećnici postavili niz pitanja gradonačelniku Tomislavu Buliću vezano uz funkcioniranje gradske uprave.

Optužuju ga za bahatost i nemar te kažu da na sjednice dolazi nepripremljen. Bilo je govora i o njegovoj imovinskoj kartici o kojoj se u posljednje vrijeme dosta govori jer gradonačelnik je nije ispunio ni nakon tri godine mandata.

- Poštovani gradonačelniče, u nizu vaših prethodnih izjava ste navodili da ćete uvesti i da uvodite reda u gradskoj upravi, ustavnovama i poduzećima u kojima je osnivač grad. Pitanje glasi, kako vi to mislite napraviti s obzirom na način kako popunjavate imovinsku karticu, netočno, nepotpuno, netransparentno, površno i šlag na kraju, za vas su zakoni nemoralni, pitao je gradonačelnika vijećnik Jure Prgomet (NL Frane Tokića).Gradonačelnik Tomislav Bulić najavio je pismeni odgovor na to pitanje i poručio kako se u tri mjeseca, otkad nije bilo sjednice Gradskog vijeća puno toga dogodilo, "potpisalo se puno ugovora, puno je novaca došlo u grad Benkovac, proveli su se i parlamentarni izbori". "Žao mi je što nemam maramica da brišete suze zbog takvih rezultata", dodao je.
-

-

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!