07:32 / 15.10.2021.

Autor: HRT/Hina

HAK: Zbog orkanske bure zatvoreni Paški most i DC54 Maslenica-Zaton Obrovački

HAK: Zbog orkanske bure problemi u prometu

HAK: Zbog orkanske bure problemi u prometu

Foto: Dino Stanin / Pixsell

Zbog orkanske bure za sav promet zatvoreni su Paški most i državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje otvorena je samo za osobna vozila. Obilazak za ostale skupine je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina.

Zbog olujnog vjetra na dionici Jadranske magistrale (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti. Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Na GP Tovarnik (Šid) sa Srbijom teretna vozila čekaju oko 3 sata za ulaz ili izlaz iz Hrvatske. U pomorskom prometu nema poteškoća.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!