14:26 / 11.06.2021.

Autor: T.V./HRT

HDZ odgovorio Milanoviću: Nadležna tijela neovisno i neometano rade svoj posao

HDZ odgovorio Milanoviću

HDZ odgovorio Milanoviću

Foto: HTV / HRT

Predsjednik Zoran Milanović boravi u Sinju gdje je, nakon protokolarnog dijela posjeta, dao izjavu okupljenim novinarima. Ponovno se obrušio na premijera Andreja Plenkovića i HDZ. Odgovor HDZ-a nije trebalo dugo čekati - odgovorili su mu na svom Facebook profilu.

Odavno više nema Titove garde u kojoj je u Beogradu ušao na vlastiti zahtjev u Partiju, no očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću, piše HDZ na svom Facebook profilu.

Nakon što je Milanović kao prononsirani ljevičar i član beogradske Partije ignorirao Dan državnosti 🇭🇷 i nakon što je propala njegova ,,slavna'' inicijativa o uklanjanju proslave pobjedničke Oluje iz Knina, i danas ,,prekaljeni ratnik'' nastavlja s primitivnom retorikom i lažima o #HDZ i predsjedniku Andrej Plenković. I to čini prigodom posjeta svom koalicijskom partneru iz Mosta - Miri Bulju, navodi HDZ.

Po običaju, Milanović se ponaša kao iskompleksirani luzer. I dalje je opsjednut Plenkovićem, još od poraza 2016. godine, poručuju.

„Prekaljeni ratnik“ koji tvrdi da politika treba kontrolirati tajne izvide, koji je sramotio našu zemlju s Lex Perković u cilju sprječavanja procesuiranja udbaških egzekutora, koji traži da partije i stranke postavljaju suce & koji svakodnevno krši 🇭🇷 zakone - posljednja je osoba koja može govoriti o pravosuđu, tvrdi HDZ.

Sva nadležna tijela neovisno i neometano rade svoj posao, što je jedini način da izvidi i istrage dovedu do razotkrivanja i procesuiranja kaznenih djela. Milanovića to čudi, možda i zato jer pravosuđe nije tako funkcioniralo u razdoblju SDP-ove Vlade koju je vodio, ističu.

Činjenica da u mandatu ove #VladaRH pravosudna tijela svoj posao rade samostalno i neovisno ono je što najviše muči Milanovića. Činjenica da DORH pokreće postupke bez utjecaja politike izbija mu tezu koju često koristi - da HDZ stoji iza hrvatskog pravosuđa. Ta mantra je već niz godina srž njegove politike, a istinska borba protiv korupcije i neovisni rad pravosuđa najbolja je potvrda da Milanović laže, stoji u HDZ-ovoj objavi.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!