19:34 / 18.02.2022.

Autor: HRT

Iz HDZ-a odgovorili Milanoviću: "Vrhovni lažljivac blamira Hrvatsku"

Zoran Milanović i Andrej Plenković

Zoran Milanović i Andrej Plenković

Foto: Milan Sabic / PIXSELL

Iz HDZ-a su večeras reagirali na kritike predsjednika Republike Zorana Milanovića upućene predsjedniku Vlade i HDZ-a Andreju Plenkoviću. U objavi na Facebooku iz HDZ-a su predsjednika Republike nazvali ljubomornim i iskompleksiranim te "vrhovnim lažljivcem".

Objavu u nastavku prenosimo u cijelosti:

Milanović, ljubomoran i iskompleksiran, još se ne miri s činjenicom da se hrvatski premijer Andrej Plenković izborio za korištenje sredstava iz Europskog fonda solidarnosti sve do lipnja 2023. godine. Ogorčenost i jal toliko su uznapredovali da ,,šampion” korištenja EU-fondova sa svega 9% ugovorenih sredstava & promatrač bez ikakvog utjecaja na kraju stola na sastancima Europskog vijeća (u mandatu 2011.-2015 .) sada još i docira drugima o članstvu Hrvatske u Europskoj uniji.

Dok vrhovni lažljivac Milanović svojim istupima blamira Hrvatsku i nanosi joj štetu iz tjedna u tjedan, predsjednik naše Vlade stalno se na EU i globalnoj razini bori za hrvatske nacionalne interese & za ostvarenje strateških ciljeva i projekata za hrvatski narod.


Milanović se 2020. sjetio da postoje Hrvati u BiH. Kao predsjednik SDP-a ponižavao ih je i negirao, među ostalim i zdušno podržavajući svog druga Željka Komšića & navijajući da im drugi narod nameće političke predstavnike, dok je kao premijer, lijeno i nezainteresirano, prespavao sve prilike da se založi za njih & ukaže na njihov neravnopravan položaj. Umjesto da i dalje šteti našim sunarodnjacima u BiH, bilo bi bolje da napokon odgovori: Zašto odbija Grbina, koji koristi naknade koje ne bi smio, nazvati „banditom“ i „razbojnikom“?

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!