17:30 / 22.04.2021.

Autor: Regionalni dnevnik/HRT/IMS/D.D.

Herman: Bespredmetno komentirati Špiku, i on je koalirao s HDZ-om

 Herman: Bespredmetno komentirati Špiku

Herman: Bespredmetno komentirati Špiku

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Prozvani predsjednik HSU-a Veselko Gabričević odgovorio je da je bespredmetno komentirati gospodina Špiku jer je i on svojedobno koalirao s HDZ-om. Rekao je to nakon potpisivanja koalicijskog sporazuma HDZ-a, HSLS-a i HSU-a za Grad Zagreb.

- Hrvatska demokratska zajednica je stranka visoke socijalne osjetljivosti koja prepoznaje i zna ono što je građanima Grada Zagreba i svim građanima Republike Hrvatske najpotrebnije, rekao je Mislav Herman, predsjednik GO HDZ-a Zagreb.

- Na tome tragu potpisuje se i ova koalicija. Koalicija, kao što sam rekao, konstruktivnih, pametnih i iskusnih ljudi, dodao je.

- Hrvatska socijalno liberalna stranka u fokusu svojih politika ima transparentnost javnih financija i djelovanja na tom polju, zaštitu političkih i ekonomskih sloboda jer jedni bez drugih ne idu, decentralizacija gradske uprave i digitalizacija, kazao je Darko Klasić, predsjednik GO HSLS-a Grada Zagreba. 

Gabričević
je izjavio da je među zajedničkim planovima u narednom razdoblju u Gradu Zagrebu izgradnja još tri doma za umirovljenike te najmanje jedan hospicij i dva dnevna boravka.Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!