17:22 / 12.11.2020.

Autor: V.K./Hina

Hrvatska vojska postavila dodatne krevete u KB-u Dubrava

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Hrvatska vojska nastavlja pružati pomoć lokalnoj zajednici i institucijama civilnog društva u borbi protiv virusa SARS-CoV-2. Postavila je dodatnih 30 kreveta u KB-u Dubrava.
Hrvatska vojska nastavlja pružati pomoć lokalnoj zajednici i institucijama civilnog društva u borbi protiv virusa SARS-CoV-2 i postavila je dodatnih 30 kreveta u zagrebačkom KB-u Dubrava, koji je COVID-19 centar za smještaj oboljelih, priopćio je MORH.

➡️
Koronavirus - nove informacije

"Pripadnici Bojne za opću potporu Zapovjedništva za potporu pružili su potporu KB-u Dubrava postavljanjem dodatnih 30 kreveta s pripadajućom posteljinom i 60 deka", naveli su iz Ministarstva obrane RH.

Zapovjedništvo za potporu za provedbu ove zadaće angažiralo je ukupno 12 djelatnika Bojne za opću logističku potporu s terenskom vojnom opremom (jedan kombi i dva kamiona).

U Kliničkoj bolnici Dubrava u Zagrebu do sada je postavljeno pet šatora ekspedicijskog kampa, 20 šatora tipa Alaska i četiri  šatora tipa M70, izgrađen je tunel koji povezuje šatore u kampu s bolnicom te je s današnjim danom na korištenje predano ukupno 310 ležajeva i 120 deka, dodaju iz MORH-a.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!