09:24 / 07.11.2021.

Autor: HRT

Zagrepčani se danas mogu cijepiti samo na Velesajmu

Cijepljenje građanja na Zagrebačkom velesajmu

Cijepljenje građanja na Zagrebačkom velesajmu

Foto: Jurica Galoic / PIXSELL

Iz Hrvatskog zavoda opovrgnuli su obavijest iz Ureda gradonačelnika Zagreba da se danas cijepljenje provodi i u Rockefellerovoj te Ulici Radoslava Cimermana. Nažalost građani su već počeli dolaziti na spomenute adrese, iako danas ne cijepimo, poručuju.

Na adresi Rockefellerova 4 građani se bez prethodne najave mogu cijepiti svake srijede od 16.00 do 20.00 sati i svake subote od 10.00 do 14.00 sati. Dostupna su sva cjepiva, a građani mogu primiti prvu, drugu ili treću dozu cjepiva.

Drugi punkt građanima je na raspolaganju svakim radnim danom od 14.00 do 18.00 sati u Ulici Radoslava Cimermana 64a u Zagrebu (Kajzerica, zgrada kod semafora u neposrednoj blizini Hipodroma). Cjepivo Moderna biti će od 11. listopada dostupno utorkom, srijedom i četvrtkom. Sva ostala cjepiva (Comirnaty, Astrazeneca i J&J/Janssen) dostupna su svim danima u tjednu. Građani na istoj adresi mogu primiti i treću dozu cjepiva svaki radni dan od 14.00 do 18.00 sati.

Danas se Zagrepčani mogu cijepiti samo na Velesajmu u paviljonu 9. Cijepljenje je organizirano od 8 do 12 sati, poručuju iz HZJZ-a.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!