Lukšić se ispričao zbog zabave u bolnici

23:54 / 25.01.2021.

Autor: Otvoreno/HRT/V.G.

Lukšić se ispričao zbog zabave u bolnici

Lukšić se ispričao zbog zabave u bolnici

Foto: Robert Anić/HRT / Pixsell

Ivica Lukšić, dr. med., v.d. ravnatelja KB Dubrava, ispričao se javnosti u emisiji HRT-a Otvoreno zbog snimke zabave djelatnika KB Dubrava, te rekao da se jedna plemenita namjera pretvorila u neprimjerenu situaciju.

Ivica Lukšić, dr. med., v.d. ravnatelja KB Dubrava, ispričao se javnosti u emisiji HRT-a Otvoreno zbog snimke zabave djelatnika KB Dubrava. 


- Jedna topla ljudska namjera pretvorila se u totalno neprimjerenu situaciju. Osoblje je htjelo iznenaditi kolegicu koja odlazi nakon 25 godina iz bolnice i ide u Njemačku. Oni su svjesni svog propusta i svjesni su mrlje koju su stavili na sve zaposlenike koji vrijedno rade od prvog dana pandemije.  To je loše i teško popravljivo. Oni su se ispričali i zajedno se s njima ispričavamo cijeloj javnosti, rekao je Lukšić. 


Smatra da je čudno da je snimka dospjela u javnost prije nego je itko iz bolnice znao za nju. 


- Problem je da se to održalo, ali održalo se izvan prostora covid bolnice, u sobi za odmor osoblja. Održalo se nešto što se nije smjelo održati u okviru bolnice. Ponavljam namjera tih ljudi sigurno je bila plemenitija od situacije koju imamo, rekao je. 


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!