10:49 / 14.03.2020.

Autor: B.A./Hina

Makarska: Zatvara se vrtić, Gradska uprava s građanima online

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Gradski sportski centar Makarska zatvara se, a otkazuju se i sva sportska događanja na području Makarske
Na sjednici Stožera civilne zaštite Grada Makarske odlučeno je da se zatvori Dječji vrtić Biokovsko zvonce, a Gradska uprava s građanima će biti online zbog uvođenja novih mjera i planova za prevenciju širenja koronavirusa.

Do 1. travnja bit će zatvorene škole,  preduvjeti za online nastavu osigurani, a i Dječji vrtić Biokovsko zvonce također će dotad biti zatvoren i to od 17. ožujka, uz obvezu organiziranja dežurstva za korisnike koji nemaju drugih mogućnosti zbrinjavanja svoje djece.

Gradski sportski centar Makarska zatvara se, a otkazuju se i sva sportska događanja na području Makarske.

Od sljedećeg tjedna u makarskoj Gradskoj upravi neće biti rada sa strankama i svim javnim ustanovama i poduzećima u vlasništvu i suvlasništvu Grada Makarske - Gradski sportski centar Makarska, Dječji vrtić Biokovsko zvonce, Gradski muzej, Gradska galerija Antun Gojak, Gradska knjižnica, Javna ustanova Makarska razvojna agencija MARA, Vodovod d.o.o. Makarska, Stambeno gospodarstvo Makarska i Makarski komunalac.

S građanima će se komunicirati putem telefona i/ili elektroničke pošte, stoji u priopćenju.

Stožer Civilne zaštite Grada Makarska preporučio je sportskim klubovima, teretanama i udrugama koje se bave sportom i rekreacijom te ostale udruge civilnog društva da obustave sve aktivnosti do 1. travnja 2020.

Također, apelira se na građane i goste na području Makarske da prate obavijesti i preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!