Marko Krička novi glavni tajnik SDP-a

04.05.2023.

08:21

Autor: Vijesti/IMS/HRT

Marko Krička

Marko Krička

Foto: HTV / HRT

SDP ima novog glavnog tajnika. To je dogradonačelnik Siska Marko Krička. Na tu funkciju imenovao ga je Glavni odbor stranke nakon što je ostavku ranije podnio Vedran Babić protiv kojeg je Državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu podignulo optužnicu zbog krivotvorenja potpisa. Alen Čičak novi je predsjednik statutarne komisije. Zamijenio je Miju Kladarića koji je također obuhvaćen DORH-ovom optužnicom. Krička je već obnašao funkciju glavnog tajnika u Forumu mladih SDP-a.

- Dobro sam upoznat sa svim izazovima koji su pred nama. Prvenstveno, to je priprema stranke za parlamentarne izbore. Dugogodišnje pripreme terena koje su ispred nas za izbore su već u tijeku. Moje je da nastavim gdje su kolege stale. Vjerujem da ćemo sa svim članovima stranke na razini Hrvatske doprinijeti da rezultat bude pobjednički, rekao je Marko Krička, glavni tajnik SDP-a.

- Prije svega od glavnog tajnika očekujem rad, rad i samo rad da ne poznaje ni petke ni svetke i da se potpuno posveti poslu na koji je imenovan, naglasio je Peđa Grbin, predsjednik SDP-a.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!