16:17 / 22.04.2021.

Autor: Regionalni dnevnik/HRT/IMS/D.D.

Marušić: Bjelovarsko-bilogorska županija spremna je na promjene

"Bjelovarsko-bilogorska županija spremna na promjene"

"Bjelovarsko-bilogorska županija spremna na promjene"

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Zajednički kandidat HDZ-a i HSLS-a za bjelovarsko-bilogorskog župana je ekonomist Marko Marušić, a kandidatkinja za zamjenicu Marija Jungić. Županija je, kažu, nakon 20-godišnje vladavine župana Bajsa koji ju je svrstao među najnerazvijenije - spremna za promjene.

 Među prioritetima je dovršetak, ali i opremanje nove zgrade bolnice koja se trenutačno financira na teret građana, s minimalnim udjelom europskoga novca - što je, kažu, nedopustivo.

- Danas je vidljivo da su svi kandidati za župana za bolnicu, a ne kriminal u bolnici. To mi budi nadu da ćemo u novom sazivu Županijske skupštine zajednički riješiti probleme u koje je bolnica zapala - 60 posto veća cijena u odnosu na planirano, čudni aneksi ugovora s izvođačima, krediti na teret stanovnika i kaznene prijave, rekao je Marko Marušić, kandidat HDZ-a i HSLS-a za bjelovarsko-bilogorskog župana.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!