Matea Goršić: Kiara je odradila prvi kontrolni magnet, tumor je u regresiji

15.02.2022.

18:51

Autor: HRT

Malena Kiara

Malena Kiara

Foto: Dusko Jaramaz / Pixsell

"Pozdrav svima iz dalekog San Francisca, evo da vam se kratko javimo s prvim sretnim vijestima nakon sedam mjeseci naše borbe", javila se za portal HRT-a Matea Goršić, majka malene Kiare koja je otišla na liječenje u Ameriku.

- Kiara je odradila prvi kontrolni magnet na kojem je evidentno da se radi o regresiji tumora. Ove vijesti nas zaista sve skupa puno vesele. Liječnički tim ovdje je također presretan s rezultatima, Kiara je presretna, Kiara je zadovoljna, igra se, uživa, stvarno veselili je sve ovo pozitivno što se događa.

- Najprije i sada je najviše veseli odlazak doma u Šibenik gdje ćemo biti do početka četvrtog mjeseca i nakon toga se ponovno vraćamo u San Francisco na nastavak našeg liječenja. Još jednom se želimo svima zahvaliti, jer zaista bez vas to ne bi bilo moguće, hvala!, poručila je Matea.

Podsjetimo, mala Šibenčanka Kiara Goršić, boluje od zloćudnog tumora na mozgu, otputovala je u prosincu s obitelji na eksperimentalno liječenje u Sjedinjene Američke Države. Kiara je prvo dijete iz Hrvatske koje su primili na takvo liječenje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!