13:23 / 21.05.2020.

Autor: D.M./HRT

Most napustio i Robert Podolnjak

-

-

Foto: - / -

Posljednjih dana niz istaknutih članova napustio je Most nezavisnih lista.
Mostov saborski zastupnik Robert Podolnjak objavio je na društvenoj mreži Facebook da napušta politiku. Podsjetimo, posljednjih dana niz istaknutih članova napustio je Most nezavisnih lista.

- Most ostaje bez istaknutih članova

- (...) Nažalost, Sabor je postao institucija u koju građani više nemaju povjerenja, zbog političkih trgovina, sramnih prevara, ekscesa i sukoba. Pokušao sam, s grupom časnih ljudi, nešto promijeniti, ali to je nemoguće u postojećoj konstelaciji. (...) Bojim se da ćemo doživjeti daljnju demokratsku degradaciju, a građani će imati sve manje povjerenja u institucije države. Mnogi zbog toga odlaze iz Hrvatske. Na svakim izborima za Hrvatski sabor glasuje sve manje građana, što čini upitnim legitimnost izabranih zastupnika. Ne vjerujem da će se nešto bitno promijeniti u sljedećem sazivu Sabora, poručo je, među ostalim, Robert Podolnjak.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!