13:41 / 15.04.2020.

Autor: I.Z./HRT

Na području Koprivničko-križevačke županije zabilježena su tri nova slučaja oboljenja koronavirusom

Foto: Damir Spehar/PIXSELL, arhiva

Foto: Damir Spehar/PIXSELL, arhiva

Foto: - / PIXSELL

Štićenici su iz izolacije u prostorijama Doma za starije i nemoćne prebačeni u koprivničku Opću bolnicu „Dr. Tomislav Bardek“.
Na području Koprivničko-križevačke županije ukupno je 28 osoba oboljelih od COVID-19 infekcije, a potvrđena su  i dva nova slučaja ozdravljenja, priopćio je županijski stožer.

Na području županije zabilježena su tri nova slučaja oboljenja koronavirusom čime je ukupan broj oboljelih od početka pojave koronavirusa porastao na 28.

Riječ je o štićenicima, kontaktima oboljelih osoba iz Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica koji su prilikom prvog testiranja uzoraka bili negativni, a nakon ponovnog testiranja utvrđeni su pozitivni nalazi COVID-19 infekcije.

Štićenici su iz izolacije u prostorijama Doma za starije i nemoćne prebačeni u koprivničku Opću bolnicu „Dr. Tomislav Bardek“.

Danas su protekom potrebnog roka od 28 dana te nakon ponovnog negativnog epidemiološkog nalaza, potvrđena i dva nova slučaj izlječenja COVID-19 infekcije.

Ukupan broj osoba izliječenih od koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije je porastao na tri slučaja. 

Iz koprivničke OB „Dr. Tomislav Bardek“ danas je u kućnu samoizolaciju pušten  pacijent koji je bio hospitalizirana zbog COVID-19 infekcije. Dobrog je zdravlja i bez simptoma te je uz liječničke upute pušten na nastavak kućnog liječenja uz strogo pridržavanje svih propisanih mjera i pravila samoizolacije.

U koprivničkoj bolnici trenutno su hospitalizirane četiri osobe pozitivne na koronavirus.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!