08:57 / 30.07.2020.

Autor: HRT

Na području Osječko-baranjske županije sedam novooboljelih

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Trenutačno je na području Osječko-baranjske županije 96 osoba zaraženo ovim virusom. Dvije su osobe preminule.
Ukupno je, tijekom posljednja 24 sata, u KBC-u Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije testirano 190 osoba, od kojih je 7 pozitivno na koronavirus. Riječ je o 4 osobe s područja Ispostave Osijek te po jednoj s područja ispostava Beli Manastir, Našice i Valpovo - Donji Miholjac. 

- Epidemija izazvana koronavirusom - najnovije informacije

Trenutačno je na području Osječko-baranjske županije 96 osoba zaraženo ovim virusom, od kojih je 30 hospitalizirano u KBC-u Osijek. Dvije se osobe liječe u respiracijskom centru. Tijekom posljednja 24 sata preminule su dvije osobe, 1935. i 1939. godište, i obje su imale znatan komorbiditet.

Epidemiolozi su u samoizolaciju stavili nova 34 kontakta pa je trenutačno na području te županije u samoizolaciji 295 osoba.

- Policijska uprava osječko-baranjska provjeravala je kršenje samoizolacije kod 22 osobe i nije utvrdila ni jedno kršenje samoizolacije, priopćeno je iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!