12:09 / 19.02.2019.

Autor: HRT

Neslužbeno: Obdukcija potvrdila da je u pitanju ubojstvo tupim predmetom

-

-

Foto: - / -

Neslužbeno doznajemo da je obdukcija potvrdila da je u pitanju ubojstvo i to tupim predmetom. Obdukcija bi također trebala i službeno potvrditi je li žena pronađena u škrinji doista Jasmina Dominić. No to su, čini se, potvrdile osmrtnice koje su danas osvanule u Palovcu.
Obdukcija tijela u Odjelu za patologiju i citologiju Županijske bolnice Čakovec, za koje se pretpostavlja da je tijelo nestale Jasmine Dominić, završila je danas poslije podne, a nalazi se očekuju tijekom dana. Kako se neslužbeno doznaje, obdukcija je obavljena tek danas jer se tijelo trebalo otopiti prirodnim putem.

Prema najnovijim informacijama službeni nalaz obdukcije je u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, ali oni ne smiju još izlaziti ni s kakvim informacijama.

Ono što neslužbeno doznajemo jest da je obdukcija potvrdila kako je u pitanju ubojstvo i to tupim predmetom. Obdukcija bi također trebala i službeno potvrditi je li žena pronađena u škrinji doista Jasmina Dominić. No to su izgleda potvrdile osmrtnice koje su danas osvanule u Palovcu. Pokop Jasmine Dominić predviđen je za sutra u 15 sati.

Glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu Darko Galić izjavio je kako će Državno odvjetništvo tijekom dana dobiti obdukcijski nalaz i nakon toga ispitati osumnjičenicu u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

- Nakon što se taj nalaz zaprimi u roku u kojem traje pritvor protiv osumnjičenice će se obaviti njezino prvo ispitivanje u Državnom odvjetništvu, rakao je Galić dodavši kako taj rok istječe sutra u 10 sati. Na novinarsko pitanje je li policija možda loše odradila svoj posao rekao je kako nema nikakvih naznaka za to.

Tema dana: Tajna zamrzivača u Palovcu

U subotu je uhićena 45-godišnja Smiljana Srnec, sestra nestale, zbog osnovane sumnje da je usmrtila svoju sestru.

Međimurska policija jučer je izvijestila da prije dovršetka odbukcije ne može sa sigurnošću potvrditi da je u zamrzivaču u kući u selu Palovcu pronađeno tijelo Jasmine Dominić čiji je nestanak prijavljen 2005.

- Znamo da se radi o ženskoj osobi sa sigurnošću, ali za sada ne možemo tvrditi da se radi o toj nestaloj osobi, ali sumnjamo da je to ta nestala osoba - izjavio je na konferenciji za novinare glasnogovornik međimurske policije Nenad Risek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!