19:41 / 08.11.2020.

Autor: HRT

Nova runda u okršaju Pantovčaka i Banskih dvora

-

-

Foto: - / -

Iz Vlade su objavili dostavnicu iz koje je vidljivo da je Orsat Miljenić zaprimio poziv za sjednicu VNS.
Nastavlja se okršaj Pantovčaka i Banskih dvora. Iz Vlade su večeras objavili dostavnicu iz koje je vidljivo da je predstojnik Ureda predsjednika Republike Orsat Miljenić u petak u 19:10 zaprimio poziv za sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost.

➡️ Ured predsjednika: Milanović nije dobio od Plenkovića nikakav prijedlog
➡️ Izjava premijera Andreja Plenkovića

- Zlonamjerne kvalifikacije i laži koje plasiraju iz Ureda predsjednika Republike ne mogu prekriti istinu, objavio je na Twitteru glasnogovornik Vlade Marko Milić

Na njegovu objavu ponovno je reagirao glasnogovornik predsjednika Republike Nikola Jelić, koji je naglasio da sjednice Vijeća ne sazivaju Orsat Miljenić i Zvonimir Frka-Petešić, nego predsjednik i premijer.

Podsjetimo, jutros su Ureda predsjednika Republike ponovno priopćili da predsjednik Zoran Milanović od premijera Andreja Plenkovića nije dobio nikakav prijedlog za sazivanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost. Poručili su da Vlada obmanjuje javnost.Na to je stigao odgovor premijera Andreja Plenkovića. Prozivanja s Pantovčaka nazvao je otužnim, smiješnim, jadnim i patetičnim. Poručio je da je dopis predstojnika Vlade Zvonimira Frka-Petešića za predstojnika Orsata Miljenića dostavljen Uredu predsjednika u petak u 19 i 10 i da su u njemu predložena tri termina za održavanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!