Novinar Jutarnjeg lista: Musić Milanović prva je zvala našu vlasnicu

05.07.2022.

17:13

Autor: Vijesti/IMS/HRT

Goran Penić

Goran Penić

Foto: Vijesti / HRT

Iz Jutarnjeg lista odgovorili su na prozivanja predsjednika Republike Zorana Milanovića da je vlasnica Hanza medije Ana Hanžeković Krznarić zvala njegovu suprugu kako bi joj rekla da se priprema članak o njoj i kako bi bilo dobro da na njega odgovori. Autor teksta, novinar Jutarnjeg lista Goran Penić ističe da je gospođu Sanju Musić Milanović pokušao dobiti telefonski i putem elektroničke pošte kako bi ona prema svim pravilima struke iznijela svoju stranu priče, no neuspješno. 

Podsjetimo, Jutarnji list objavio je članak u kojem se navodi da je prva dama Sanja Musić Milanović izvršila pritisak na ravnateljicu zagrebačke Klasične gimnazije kako bi se njezinu mlađem sinu, gotovo tjedan dana nakon završetka nastave, već zaključene dvije četvorke promijenile u petice. U članku se tvrdi da su ocjene iz matematike i latinskog podignute kako bi ukupan prosjek bio 5,0.


- Gospođa Sanja Musić Milanović prva je zvala našu vlasnicu Anu Hanžeković Krznarić i rekla je o čemu se radi, da je dobila taj moj upit, rekao je Penić za HRT.


- Gospođa Sanja Musić Milanović u tom je prvom razgovoru tražila da se tekst ne objavi i nakon toga je gospođa Hanžeković rekla da ona ne može na to utjecati, da je moli da odgovori na upit novinara kako bi imali kompletnu priču, dodao je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!