Napadnuta liječnica iz Bjelovara neće podići kaznenu prijavu

16.12.2021.

10:55

Autor: Studio 4/HRT/D.S.

Slavica Trgovac Martan

Slavica Trgovac Martan

Foto: Studio 4 / HRT

Nedavne događaje u Bjelovaru u emisiji Studio 4 HTV-a komentirala je suradnica portala Klikni.hr Slavica Trgovac Martan.

- Prema prvom policijskom izvješću nakon prošlotjednog prosvjeda protiv COVID mjera ispred bjelovarskog Zavoda za javno zdravstvo bilo je navedeno kako nije došlo do remećenja javnog reda i mira, nakon toga je objavljena snimka što se događalo prije dolaska interventne policije te je ponovno pokrenuta istraga i podnesene su prekršajne prijave protiv prekršitelja, a napadnuta liječnica upućena je da može podnijeti i kaznenu prijavu, podsjetila je u Studiju 4 na nedavne događaje Slavica Trgovac Martan.


"Prosvjednici barataju s puno lažnih vijesti"


Prosvjedi u Bjelovaru počeli su otprilike u isto vrijeme kada i u drugim gradovima u Hrvatskoj, Trgovac Martan ih je kao novinarka pratila od samog početka i primjećuje kako su s vremenom postali manje brojni. 


- Pokušavali smo prosvjednicima dati priliku da objasne za što se oni zalažu jer smo primijetili da barataju s puno lažnih vijesti, no naišli smo na otpor, kaže i dodaje kako su u jednom trenutku i sami postali izloženi napadima prosvjednika.


Prema njezinim informacijama, napadnuta liječnica neće podići kaznenu prijavu.


Novi incident u Bjelovaru


Noćas se dogodio drugi napad na stranačke prostorije HDZ-a u roku od nekoliko dana, jučer je naime ispred prostorija bačena zapaljiva naprava, oštećena je fasada, a policija istražuje slučaj. 


- Mnogi su već osudili napade i nadam se da ih više neće biti, pogotovo u ovo predblagdansko vrijeme, zaključila je.

Pogledajte razgovor:


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!