Opoziv Kujundžića nije prošao - 77 protiv, 53 za

12.10.2018.

07:26

Autor: B.S.LJ./HRT

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Nije donesena odluka o iskazivanju nepovjerenja Milanu Kujundžiću - protiv je bilo 77 zastupnika, 53 ih je bilo za.
Nije donesena odluka o iskazivanju nepovjerenja Milanu Kujundžiću - protiv je bilo 77 zastupnika, 53 ih je bilo za. Saborski zastupnici danas su, podsjetimo, glasovali o raspravljenim točkama među kojima i o povjerenju ministru zdravstva Milanu Kujundžiću."Neće skupiti 30 glasova, bit će ih manje na glasovanju nego što ih je potpisalo", rekao je Kujundžić jutros komentirajući današnje glasovanje o povjerenju.

On nije bio u Saboru tijekom glasovanja, ali se javio iz Splita, iz kojega je poručio: "U Saboru inače postoje ljudi koji  se bave politikom, koji od nje žive. Bojim se za neke od njih. Oni, kada ne bi bili u Saboru, kada bi se radio opoziv zastupnika, mislim da bi postali socijalni slučajevi, jer nemaju niti škole, niti zanata, niti bi ih tko primio raditi. Kada zbrojite tko vam govori, ne obazirete se što vam govori".

Kujundžić oporbi: Kamo ćete otići ako niste u Saboru?
-

-

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!