14:10 / 04.04.2022.

Autor: I.Z./HRT/Hina

Osječki gradski vijećnik Mosta Kopunović-Legetin napustio stranku

Petar Kopunović-Legetin

Petar Kopunović-Legetin

Foto: Dubravka Petric / PIXSELL

Osječki gradski vijećnik Mosta Petar Kopunović-Legetin danas je izvijestio da napušta tu stranku, zbog kako je ocijenio u priopćenju, netransparentnosti, nedosljednosti, dvostrukih standarda i rada za osobne interese.


U priopćenju medijima Kopunović-Legetin navodi kako je u više navrata i na više načina pokušavao raditi na jačanju, razvoju i organizaciji stranke, ali je "sve više uviđao netransparentnost, nedosljednost, dvostruke standarde i rad za osobne interese".

- Zbog svih navedenih stvari mnoštvo je već odlazilo iz Mosta, a ja sam se nadao da će ipak biti zrelije, pametnije i bolje ali tako nije. Most treba biti Most i poveznica, a ne graditi zidove i getoizirati se, poručio je.

Ističe kako mu, kao gradskom vijećniku cilj ostaje boljitak svake četvrti, mjesnog odbora, Osijeka, Slavonije, i Hrvatske te će i dalje surađivati sa ljudima na terenu i biti njihov gorljivi predstavnik u osječkom Gradskom vijeću.

Na prošlogodišnjim lokalnim izborima Kopunović-Legetin bio je kandidat koalicije Domovinskog pokreta i Mosta za osječkog dogradonačelnika, a ta je koalicija u osječkom Gradskom vijeću do sada imala šest vijećnika.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!