15:57 / 08.03.2021.

Autor: HRT

Dolazi li nam treći val pandemije?

Damir Smrtić

Damir Smrtić

Foto: Otvoreno / HRT

U 22 sata na Prvom ne propustite emisiju Otvoreno! Nakon druge doze cjepiva znatan je porast razine antitijela, pokazalo je istraživanje Klinike za infektivne bolesti Dr. "Fran Mihaljević". Onima koji su preboljeli COVID-19 dovoljna je jedna doza. No kakva je situacija s cjepivom i cijepljenjem?

Kako se virus ponaša u odnosu na prošlu godinu? S obzirom na više različitih sojeva - dolazi li nam treći val pandemije i trebamo li ga se bojati?

U emisiji urednika i voditelja Damira Smrtića gostuju:

prim. dr. sc. Marija Bubaš, dr. med., pomoćnica ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo,

doc. dr. sc. Oktavija Đaković Rode, dr.med., spec. medicinske mikrobiologije i parazitologije i pročelnica Odjela za virusologiju Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević",

prof. dr. sc. Zlatko Trobonjača, dr. med., Sveučilište u Rijeci,

prof. prim. dr. sc. Ivo Ivić, dr. med., predstojnik Klinike za infektologiju KBC-a Split,

doc. dr. sc. Irena Hrstić, dr. med., ravnateljica Opće bolnice Pula.

Pitamo vas: Bojite li se trećeg vala epidemije?

Sudjelujte u emisiji! Svoje komentare i pitanja napišite na našoj Facebook stranici. Neke od njih objavit ćemo i komentirati s gostima u studiju.

Napomena: Komentiranjem ove objave smatramo da prihvaćate našu Izjavu o zaštiti privatnosti koju možete pročitati OVDJE.

Emisiju možete pratiti i preko hrti.hr, a emitirana izdanja pronaći u videoteci multimedijske usluge HRTi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!