Poplavljena Prva gimnazija u Zagrebu, nastava online

16.09.2022.

09:18

Autor: HTV/HRT

Poplava u Prvoj gimnaziji

Poplava u Prvoj gimnaziji

Foto: HTV / HRT

Zbog obilnih padalina dogodilo se puknuće cijevi u Prvoj zagrebačkoj gimnaziji pri čemu je poplavilo pet učionica, a nastava će se do daljnjega održavati online. Podsjetimo, u toj školi su podstanari i učenici Gimnazije Tituša Brezovačkog koja je stradala u zagrebačkom potresu.


Galerija
Poplava u Prvoj gimnaziji, Foto: HTV/HRT
Poplava u Prvoj gimnaziji, Foto: HTV/HRTPoplava u Prvoj gimnaziji, Foto: HTV/HRTPoplava u Prvoj gimnaziji, Foto: HTV/HRT

- Ne bih znala kolika je šteta, mislim da ćemo to saznati tek u narednim danima kada se vidi koliko su se podovi natopili i hoće li se dići parket. Tek tada ćemo ponovno moći pokrenuti struju, rekla je Dunja Marušić Brezetić, ravnateljica Prve gimnazije u Zagrebu.

- Organizirali smo se u online formi preko zooma u realnom vremenu tako da svi u ovom vremenu održavaju nastavu u realnom vremenu kao da su u učionici, a zapravo je svatko kod kuće, govori Damir Jelenski, ravnatelj Gimnazije Tituša Brezovačkog u Zagrebu


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!