Puljak: HDZ panično traži kandidata za gradonačelnika, smokvin list za Mihanovića

01.04.2022.

10:16

Autor: M.M./HRT/Hina

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak

Foto: Srecko Niketic / Pixsell

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak, koji je potvrdio da podnosi ostavku i da će se na izvanrednim izborima ponovno kandidirati, u petak je poručio da HDZ u Splitu "panično traži" kandidata, navodeći kako ga zanima tko će biti "smokvin list" za bivšeg kandidata Vicu Mihanovića, kriminal i korupciju HDZ-a.

- HDZ u Splitu panično traži kandidata koji će zamijeniti doktora Vicu (Mihanovića), objavio je Puljak na svom Facebook profilu.

Pritom je poručio kako ga baš zanima koji će to ugledni građanin Splita "pristati da bude smokvin list za Vicu Mihanovića, kriminal i korupciju HDZ-a i koaliciju s Kerumom".

- Čekamo stoga da nam HDZ predstavi najbolju prvotravanjsku šalu. Jedno novo lice i priču da je to novi HDZ koji nema veze sa starim, istaknuo je Puljak.

Objavu je zaključio porukom kako se takva priča već imala prilike gledati te da "znamo kako uvijek završi".

Puljak i njegov prvi zamjenik Bojan Ivošević u četvrtak potvrdili da podnose ostavke na svoje dužnosti i najavili da će sudjelovati na novim izborima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!