PUZ: Izrađeni dokumenti mogu se preuzeti svake subote u kolovozu

02.08.2021.

14:35

Autor: HRT/Hina

Osobne iskaznice, ilustracija

Osobne iskaznice, ilustracija

Foto: Davor Puklavec / PIXSELL

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) izvijestila je građane da im je omogućeno preuzimanje izrađenih osobnih dokumenata svake subote u kolovozu od 7 do 14 sati. U subotu 7., 14., 21. i 28. kolovoza izrađeni dokumenti mogu se preuzeti osobno na četiri gradske lokacije, precizira PUZ.

Zbog povećanih gužvi na poslovima osobnih isprava, PUZ će organizirati svake subote u kolovozu, odnosno 7., 14., 21. i 28. kolovoza, od 7 do 14 sati uručivanje izrađenih osobnih iskaznica i putovnica na onoj lokaciji na kojoj je zahtjev podnesen: Petrinjska 30, Heinzelova 98, II. policijska postaja Zagreb (Črnomerec) i VI. policijska postaja Zagreb (Novi Zagreb).

Subotom se neće zaprimati novi zahtjevi, nego će se izdavati izrađene osobne iskaznice i putovnice. Pritom je, ističe PUZ, potrebno ponijeti potvrdu o podnesenom zahtjevu i staru osobnu iskaznicu odnosno putovnicu jer se dokumenti preuzimaju osobno.

Informacije o tome je li dokument izrađen mogu se provjeriti - za osobnu iskaznicu putem govornog automata pozivom na 01/4563 602, a za putovnicu putem govornog automata pozivom na 01/4563 601.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!