Radeljić odgovorio zašto nije prijavio prijetnje

15.01.2019.

19:26

Autor: D.M./HRT

default error photo
Novinarka Tatjana Munižaba razgovarala je s Matom Radeljićem i pitala ga je ono što svi pitaju: Zašto prijetnje smrću nije prijavio?
Saborski Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost zaključio je da nije bilo zloporaba u postupanju Sigurnosno-obavještajne agencije prema Mati Radeljiću, razriješenom savjetniku predsjednice Republike.

Radeljić je nakon smjene tvrdio kako mu je odluku o razrješenju priopćio šef kabineta ravnatelja SOA-e i pritom mu prijetilo gaženjem autom.

Novinarka Tatjana Munižaba razgovarala je s Matom Radeljićem i pitala ga je ono što svi pitaju: Zašto prijetnje smrću nije prijavio?

- Zato što nemam povjerenja u institucije, jer se međusobno pokrivaju, što se upravo danas i potvrdilo. Sve je to teška farsa i velika koalicija na djelu, izjavio je Mate Radeljić.

Zaključak Saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost nije bio jednoglasan. Odluku HDZ-ovih i SDP-ovih članova slučaj Radeljić za Odbor gotov  - Most i Živi zid odmah su ocijenili kao veliku koaliciju na djelu. Njihovi su članovi glasovali protiv amnestiranja SOA-e.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!