HDZ odgovorio Raspudiću: Radi jeftinih poena spreman žrtvovati stotine života građana

17:46 / 12.12.2021.

Autor: V.G./HRT/IMS

Nino Raspudić i Andrej Plenković

Nino Raspudić i Andrej Plenković

Foto: Patrik Macek / PIXSELL

Mostovac Nino Raspudić, koji se nije odazvao jučerašnjem premijerovu pozivu da zajedno obiđu COVID odjel klinike "Dr. Fran Mihaljević", putem Facebooka ga je pozvao na sučeljavanje ispred zatvora u Remetincu sutra u podne. Ubrzo je stigao odgovor HDZ-a. Raspudiću su poručili kako je radi jeftinih poena spreman žrtvovati još stotine života hrvatskih građana. Poručili su mu da mora još puno politički sazrijevati, te da nije kalibar za sučeljavanje s Andrejom Plenkovićem.

Na COVID odjel nije došao jer smatra neprimjerenim da se političari, kako kaže, našetavaju po odjelu intenzivne njege gdje ni najuža obitelj pacijenata nema pristup, a premijeru poručuje da će se ispred Remetinca osjećati kao kod kuće jer su mu tu prethodnici i najbliži suradnici.


Nije dugo trebalo čekati odgovor. 

- Politikantski profiter na tuđim životima Nino Raspudić jučer se prepao - suočen s vlastitim licemjerstvom. A danas je još jednom razotkrio svoje savezništvo sa SDP-om i krajnjom ljevicom, ponavljajući njihove pamflete i izljeve mržnje HDZ, stoji u objavi na službenoj Facebook stranici Hrvatske demokratske zajednice.

Dodaju kako Raspudić još mora politički sazrijevati te da nije kalibar za sučeljavanje s Plenkovićem.

- Raspudić mora još puno politički sazrijevati, on nije kalibar za sučeljavanje s Andrejem Plenkovićem, koji će sutra - za razliku od dvoličnih MOST-ovaca i njihovog šegrta Penave - otići u Sarajevo i Mostar kako bi se založio za ravnopravni položaj hrvatskog naroda u BiH i za reformu Izbornog zakona.

Zaključuju kako "demagogu Raspudiću ostaje samo lamentiranje s njemu sličnima iz bešćutne MOST-ove družine, koja hrvatski narod odgovara od cijepljenja i/ili od jednostavnog testa". 

Dovodeći građane u zabludu s ciljem stjecanja ponekog jeftinog političkog poena, ističu u HDZ-u, licemjeri su spremni žrtvovati još stotine života 🇭🇷 građana.

- Istodobno druge političare - zbog njihovih razboritih stavova - besramno i bezobrazno nazivaju “politički korumpiranim žetonima”. Jadno - jadnije - MOST. Srećom, Hrvati to dobro vide i znaju!, stoji u objavi HDZ-a.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!