13:41 / 20.05.2020.

Autor: B.A./Hina

Raspušten vukovarski HDZ, za povjerenika imenovan Mažar

Nikola Mažar (Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL)

Nikola Mažar (Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije raspustio je u srijedu tijela vukovarske Gradske organizacije HDZ-a.
Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije raspustio je u srijedu tijela vukovarske Gradske organizacije HDZ-a i za povjerenika imenovao Nikolu Mažara, nakon što su tu stranku napustili gradonačelnik Ivan Penava, tamošnje čelništvo i gradski vijećnici.

Penavin odlazak komentirali Ćorić, Kosor, Glavašević, Mrsić...

- Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije, temeljem istupa predsjednika i većine članova Gradskog odbora HDZ-a Grada Vukovara tijekom kojeg su oni istupili iz članstva, a sukladno Statutu, donio je odluku o raspuštanju tijela Gradske organizacije HDZ-a Grada Vukovara, priopćili su iz HDZ-a.

Dodali su da je imenovano Povjerenstvo Gradske organizacije HDZ-a Grada Vukovara s povjerenikom Nikolom Mažarom.

Uz Gradonačelnika Vukovara Ivana Penavu, stranku su u srijedu napustili predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Vukovara, svi zamjenici predsjednika, predsjednik Gradskog vijeća, svi vijećnici HDZ-a u Gradskom vijeću te svi predsjednici temeljnih organizacija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!