13:01 / 10.11.2021.

Autor: HRT

Reakcije na sjednice Vijeća za obranu i Vijeća za nacionalnu sigurnost

Gordan Jandroković i Franko Vidović

Gordan Jandroković i Franko Vidović

Foto: HRT / HTV

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković nije želio govoriti o jučerašnjim sjednicama Vijeća za obranu i Vijeća za nacionalnu sigurnost, ali je komentirao stil predsjednika Zorana Milanovića. O atmosferi na sastanku govorio je predsjednik saborskog Odbora za obranu Franko Vidović iz kluba Socijaldemokrata. 

Predsjednik Sabora kazao je kako ga izneneđuje kako se rasprava oko ponašanja Predsjednika Republike u javnosti i dijelu medija shvaća 'blago'.

- Jedno su svađe i prepucavanja kad on bezobrazlukom i agresijom pokušava dominirati javnim prostorom, to je pitanje političke kulture i civilizacijskog dosega. Međutim, kad počne kršiti zakon, a za to nema sankcije i na to blagonaklono gleda dio medija - to onda nije dobro, naglasio je Gordan Jandroković

- Kad ljudi razgovaraju i kad ima povišenih tonova, to je normalno. U svakom slučaju to je bolje od potpune tiine, kazao je Franko Vidović, predsjednik saborskog Odbora za obranu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!