12:17 / 06.03.2021.

Autor: Dnevnik/HRT/IMS/D.D.

Škoro: Spreman sam odgovoriti na izazove pred nama

Škoro istaknuo svoju kandidaturu za gradonačelnika

Škoro istaknuo svoju kandidaturu za gradonačelnika

Foto: Dnevnik / HRT

"Dokazao sam da mogu iz ničega napraviti nešto, za razliku od mnogih političara", rekao je Miroslav Škoro kandidat za gradonačelnika Zagreba u svom govoru na Cvjetnom trgu.

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro na Cvjetnom je trgu istaknuo kandidaturu za gradonačelnika Zagreba. Jedna epoha je završena, poručio je, i vrijeme je za novi model upravljanja gradom - u skladu s potrebama stanovnika i postignućima 21. stoljeća.

Rođen je, kaže, u slavonskoj ravnici, kao dijete običnih ljudi iz Dalmatinske zagore, no u Zagrebu živi već više od 25 godina.

- Došao sam vam danas reći da sam u 58. godini života, kao inženjer građevine, kao ekonomist, kao poduzetnik i kao političar, čovjek koji je spreman odgovoriti na izazove koji su pred nama. Znam i dokazao sam da mogu iz ničega napraviti nešto, za razliku od mnogih političara koji od nečega ne naprave ništa, izjavio je Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta i kandidat za zagrebačkog gradonačelnika.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!