Škoro u Dnevniku objasnio što mu sve smeta

08.03.2021.

20:04

Autor: HRT

Miroslav Škoro

Miroslav Škoro

Foto: Dnevnik HRT / HRT

Posljednji se u utrku za gradonačelnika Zagreba uključio predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro te je rekao kao su spoznali da imaju sve elemente da mogu objaviti kvalitetnu kandidaturu.

Miroslav Škoro

Miroslav Škoro

Foto: Dnevnik/IMS / HRT

- Imamo politički program na kojem radimo već nekoliko mjeseci i on je vrlo opsežan, kazao je Škoro u Dnevniku HTV-a.

Istaknuo je kako su ovo izbori na kojima se može pokazati iskustvo u upravljanju.

- Meni smeta što je Zagreb grad u kojem nema transparentnosti u proračunu, ne znamo koliko smo dužni i koliko zarađujemo, smeta mi što Zagreb izgleda kao božićno drvce okićeno kantama za smeće, što se automobili parkiraju na nogostupu, što imamo bezbroj ležećih policajaca, što se netransparentno biraju socijalni programi, rekao je Škoro.

Naglasio je kako se mnogo novca u gradu Zagrebu troši nenamjenski, a to je oko 50 milijuna kuna.

Škoro je istaknuo kako očekuje da ljudi shvate da ovim izborima trebaju napraviti promjenu.

- Mi smo svi u politici i imamo se pravo kandidirati i nadati nečemu, istaknuo je i dodao kako smatra da je on taj koji može riješiti probleme u gradu Zagrebu.

Škoro je naglasio kako je pitanje šala i pošalica koliko ima tramvaja i kamo vode te koliko ima vrtića. Pitao je ima li novinarka balkon te ja naglasio kako je tu u pitanju sila puta krak i bitno je koliko će se on opteretiti. Ako se malo stane na rub onda se optereti balkon i on pukne, ali to ne znači da ne treba imati balkon.

HDZ se ponaša kao neki veliki nogometni kub i treba igrati s manjim klubom te kada ih pitaju zašto oni igraju, a iz manjih klubova govore da igraju zbog nogometa, a ovi govore, da vi ne igrate mi bi bili prvaci.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!