10:21 / 17.09.2020.

Autor: HRT

Split: U županiji 76 zaraženih, jedna osoba umrla

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U KBC-u Split tri su osobe na respiratoru, a jedna je u karanteni. U protekla 24 sata preminula je ženska osoba stara 88 godina.

U protekla 24 sata u Splitsko-dalmatinskoj županiji zabilježeno je 76 novooboljelih osoba, dok je jedna osoba umrla u KBC-u Split, izvijestio je u četvrtak županijski Stožer civilne zaštite. Obrađena su 653 testa.

Koronavirus - epidemija iz minute u minutu 
Posebne stranice na kojima možete pročitati sve o koronavirusu  

Iz Splita ih je 35, pet iz Sinja, Kaštela i Trilja, četvero iz Solina, po troje iz Podstrane i Trogira, dvoje zaraženih je iz Imotskog, te po jedan iz Baške Vode, Dicma, Dugog Rata, Dugopolja, Hvara, Klisa, Lećevice, Marine, Omiša, Podbablja, Primorskog Doca, Prološca, Starog Grada i Supetra.

U Stožeru kažu da su 38 osoba kontakti prethodno oboljelih dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju. Ukupno se 1264 osoba nalazi u samoizolaciji, dok je na bolničkom liječenju 49 osoba.

- U KBC-u Split tri su osobe na respiratoru, a jedna je u karanteni. U protekla 24 sata preminula je ženska osoba stara 88 godina, koja je uz brojne komoborbiditete bila pozitivna i na Covid-19 infekciju, priopćeno je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!