11:13 / 26.06.2019.

Autor: D.M./HRT

Stan u Vukovaru dobila petorica pripadnika HV-a

-

-

Foto: - / -

Riječ je o projektu stambenog zbrinjavanja pripadnika Hrvatske vojske čije je radno mjesto upravo vojarna u Vukovaru.
U Vukovaru su dodijeljeni stanovi petorici pripadnika Hrvatske vojske. Ključeve su im uručili ministar obrane Damir Krstičević i general zbora Mirko Šundov.

Riječ je o projektu stambenog zbrinjavanja pripadnika Hrvatske vojske čije je radno mjesto upravo vojarna u Vukovaru, a cilj je dodatno potaknuti gospodarsku i demografsku obnovu grada. Do kraja godine bit će dodijeljeno još 150 stanova.

Prema riječima državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikole Mažara, do kraja godine će se putem operativnih programa i dodjele kadrovskih stanova zbrinuti više od tisuću obitelji, od kojih 150 u Vukovaru.

- Ovo je potvrda onoga što sustav Ministarstva obrane na čelu s ministrom i Hrvatska vojska rade za ljude. Ovo je potvrda da skrbimo o ljudima, da vodimo računa o ljudima i da im pokušamo osigurati još bolje uvjete za život i rad, kazao je načelnik Glavnog stožera OSRH Mirko Šundov.

Među ostalima, stan su dobili i Danijel Novaković, pripadnik Inženjerijske bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade, te Dejan Dodiković, pripadnik Inženjerijske bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade. Poslušajte njihove izjave. 
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!