15:47 / 20.10.2020.

Autor: HRT/Hina

U Bjelovaru preminula najmlađa pacijentica

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Iz bolnice su poručili da je preminula pacijentica bila s teškim komorbiditetom. Imala je bakteriju MRSA i znakove sepse.
U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji 12 je novih slučajeva zaraze koronavirusom,  tri su osobe umrle među kojima i 33-godišnja žena. Ta  je pacijentica u bolnici bila hospitalizirana zbog dijabetesa.

Da je pacijentica pozitivna na koronavirus otkriveno je tijekom liječenja u bjelovarskoj Općoj bolnici. Zbog toga je pozitivno i dvoje liječnika, četiri medicinske sestre, spremačica i dvije pacijentice koje su s preminulom dijelile sobu.
➡️  COVID-19 - iz minute u minutu
➡️  Čelnica liječničke udruge: Veliki broj liječnika ispao iz pogona 

Iz bolnice su poručili da je preminula pacijentica bila s teškim komorbiditetom. Imala je bakteriju MRSA i znakove sepse. 

Županijski stožer civilne zaštite izvijestio je prijepodne da je 10 osoba zaraženo s bjelovarskog područja te po jedna iz Garešnice i općine Rovišće. Među novozaraženim osobama dva su zdravstvena djelatnika.

Preminule su tri osobe, navodi Stožer, a na Twitteru koronavirus.hr objavljeno je danas kako je bjelovarskoj  bolnici umrla žena '86. godište i muškarac '52. godište. U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji do sada je, vezano uz COVID-19, evidentirano 11 smrtnih slučajeva.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!