16:33 / 31.05.2021.

Autor: Regionalni dnevnik/P.F./HRT

U Kraljevcu na Sutli izbori nisu gotovi

Danijela Pongrac i Blanka Stipčić Berić

Danijela Pongrac i Blanka Stipčić Berić

Foto: Regionalni dnevnik / HRT

Zanimljiva situacija dogodila je u zagorskoj općini Kraljevec na Sutli. Načelnica će se znati za dva tjedna i to u trećem krugu izbora.

U prvom krugu lokalnih izbora utvrdilo se da dvoje kandidata imaju jednak broj glasova  pa su u nedjelju u drugom krugu izbora na glasačkim listićima umjesto sva bila tri imena. Kako jučer nitko od njih troje nije dobio više od 50% glasova u trećem će krugu birači odlučivati između dvije kandidatkinje - nezavisne dosadašnje načelnice Danijele Pongrac i nezavisne uz potporu SDP-a Blanke Stipčić Berić.

Pozivam sve ljude koji su spremni raditi za boljitak Kraljevca da ne gledaju tko je iz koje stranke i da zajedno sjednemo svi za stol i da vidimo što se može napraviti. Pozivam sve ljude dobre volje da se uključe i da bez obzira na boju izađu na izbore i podrže pošteno i pravedno, rekla je Pongrac, kandidatkinja za načelnicu općine Kraljevec na Sutli.

- Ono što želim donijeti u tako malu općinu je da je vrijeme da općinu vode kulturni, obrazovani ljudi, ljudi koji imaju nekakve rezultate iza sebe, koji uče, rade, trude se, objasnila je Stipčić Berić, kandidatkinja za načelnicu općine Kraljevec na Sutli.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!