Trovanje plinom: U kući pronađena tijela žene i muškarca

07.02.2022.

11:28

Autor: B.A./HRT

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Hrvoje Jelavić / PIXSELL

Tragedija i u Novoj Gradiški. U obiteljskoj kući pronađena su beživotna tijela dviju osoba. Riječ je o 40-godišnjem muškarcu i dvije godine mlađoj ženi. Prema priopćenju Policije, županijskog državnog odvjetništva i inspektora zaštite od požara, uzrok je trovanje ugljičnim monoksidom, koje je prouzročila neispravna peć na kruta goriva.- U Novoj Gradiški, u Ulici M. Jurić Zagorke, u subotu, oko 17.30 sati, u obiteljskoj kući, pronađena su dva mrtva tijela (muškarac rođ. 1982. i žena rođ. 1984.). Pregledom mrtvih tijela nisu uočeni tragovi nasilja. Očevid je obavljen u zajedničkoj suradnji Županijskog državnog odvjetništva, policije i inspektora zaštite od požara, kojim je utvrđeno da je u vremenu od 3. do 5. veljače, uslijed neispravnosti instalacija peći na kruta goriva, došlo do istjecanja plina ugljičnog monoksida u prostorije obiteljske kuće, trovanja i smrti dvije osobe, priopćila je PU brodsko-posavska.

 Susjedi su u šoku.

- Cijeli život smo tu. On je bio izuzetno pošten i vrijedan čovjek. Obrtnik koji je svima bio na usluzi. Doista svima. Samo lijepe riječi imam za njega, rekla je susjeda Zlata Pazman.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!