09:18 / 30.08.2020.

Autor: T.V./HRT

U Ličko-senjskoj županiji dvoje novooboljelih

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Na području Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata dvije su novooboljele osobe od COVID-19. Jedna oboljela osoba je s područja Grada Novalje, a druga s podrucja općine Plitvička jezera te je bliski kontakt prije oboljele osobe.
Na području Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata dvije su novooboljele osobe od COVID-19. Jedna oboljela osoba je s područja Grada Novalje a druga s podrucča općine Plitvička jezera te je bliski kontakt prije oboljele osobe. U tijeku je epidemiološka obrada kontakata.

Ukupno je oboljelo 60 osoba od COVID-19 s područja Ličko-senjske županije od čega je 20 aktivnih slučajeva, 39 osoba je izliječeno te jedna osoba preminula.

U protekla 24 sata testirano je 70 osoba.

Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 89 osoba. Policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere  poštivanja izrečenih mjera samoizolacije "COVID 19" kojom prilikom nije utvrđeno kršenje/nepoštovanje izrečenih mjera.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!