11:16 / 23.11.2020.

Autor: Ivica Grudiček/HRT

U Međimurskoj županiji 18 pozitivnih na koronavirus

-

-

Foto: - / -

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u proteklih 24 sata evidentirano je 18 slučajeva osoba pozitivnih na virus COVID-19.
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u proteklih 24 sata evidentirano je 18 slučajeva osoba pozitivnih na virus COVID-19 u Međimurskoj županiji, temeljem brzih testova obavljenih u Županijskoj bolnici Čakovec.

➡️ Epidemija koronavirusa - najnovije informacije
➡️ Đikić za portal HRT-a: Mjere neće djelovati, konfuzni lockdown
➡️ Povećana zlouporaba droga za vrijeme "lockdowna"
➡️ Racija u Zagrebu: Uhvaćen pozitivni na koronavirus
➡️ Sve o koronavirusu 

U proteklih 24 sata oporavila se 101 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 1 253. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 20 869 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije. Jutros je u mikrobiološkom laboratoriju uzeto novih 308 uzoraka.

U Županijskoj bolnici Čakovec, u ovom trenutku, hospitalizirano je 89 pacijenata pozitivnih na virus COVID-19, od toga je njih 5 hospitalizirano unutar 24 sata, dok su otpuštena 3 pacijenta. Na respiratoru se nalazi 13 pozitivnih pacijenata. U proteklih 24 sata nije evidentirana preminula COVID-19 pozitivna osoba, priopćeno je iz Stožera.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!