08:06 / 10.11.2020.

Autor: M.M./DJH/HRT

U Osječko-baranjskoj županiji 112 novozaraženih

-

-

Foto: - / -

Ivan Hampovčan, načelnik Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske istaknuo je da u narednom razdoblju ne očekuju povećanje broja zaraženih jer je trend posljednjih dana silazan.
U Osječko-baranjskoj županiji u posljednja 24 sata testiran je 461 uzorak, od kojih je 112 pozitivno na koronavirus, rekao je Ivan Hampovčan, načelnik Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske. Dodao je i kako se u samoizolaciji nalazi ukupno 5.186 osoba.

➡️ Jesmo li na vrhuncu pandemije i je li spas na vidiku?    
➡️ Fuchs: Svi su spremni za online nastavu, ali za to nema razloga     
➡️ Sve o koronavirusu

Hampovčan je istaknuo i kako u narednom razdoblju ne očekuju povećanje broja zaraženih jer je trend posljednjih dana silazan.

Načelnik Policijske uprave Osječko-baranjske Ladislav Bece rekao je kako policija svakodnevno vrši nadzor osoba u izolaciji, te da su građani poprilično odgovorni.

- Od ožujka do danas napravili smo 8124 provjera, te utvrdili 43 kršenja, rekao je te istaknuo da prekršitelje očekuje kazna od 8.000 - 15.000 kuna za fizičke osobe.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!