13:53 / 23.10.2020.

Autor: I.Z./Hina

U Splitsko-dalmatinskoj županiji 211 novooboljelih

Foto: Milan Sabic/PIXSELL, arhiva

Foto: Milan Sabic/PIXSELL, arhiva

Foto: - / PIXSELL

Ukupno je 2030 osoba u samoizolaciji, na bolničkom je liječenju 47 pozitivnih osoba, dok je njih pet na respiratoru.
U posljednja 24 sata na području Splitsko-dalmatinske županije 211 je novooboljelih od bolesti COVID-19, priopćio je županijski Stožer civilne zaštite.

➡️ Koronavirus - najnovije informacije
➡️ Sve o koronavirusu

Prema izvješću županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, ukupno su obrađena 733 testa. Među 211 novopozitivnih na koronavirus, iz Splita ih je 93, Sinja 20, Trilja i Kaštela 12, Solina osam, Imotskog i Podstrane šest, Marine i Vrgorca pet, Hrvaca, Omiša i Podbablja četiri, po tri iz Makarske, Gradca, Vrlike, te Prološca, po dva iz Dicma, Jelse, Dugog Rata, a po jedan iz Starog Grada, Supetra, Trogira, Visa, Dugopolja, Klisa, Muća, Okruga, Otoka, Podgore, Postira, Segeta, Zmijavaca i Ciste Provo.

- Od ukupnog broja novooboljelih, 65 osoba kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. Ukupno je 2030 osoba u samoizolaciji, na bolničkom je liječenju 47 pozitivnih osoba, dok je njih pet na respiratoru, priopćio je županijski Stožer.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!